מה הסיפור שלנו?

אנחנו חיים בעידן שבו אוכל מהווה חלק משמעותי בחיי המשפחה, בחברה, בתרבות ובסגנון החיים; עידן שבו המטבח הישראלי הפך לשם דבר בעולם בזכות יצירתיות, תעוזה, יכולות גסטרונומיות פורצות דרך וניצול מיטיבי של היצע הולך וגדל של חומרי גלם ומוצרים מובחרים, חלק ניכר מהם מגידול וייצור מקומי.

אתר "השולחן" מבקש ללוות ולתעד את התהליכים והמגמות המסעירים הללו בגובה העיניים, באופן אינטליגנטי ומעמיק, יצירתי ומלא תשוקה – ולסייע בחשיפת הידע הרב שהצטבר כאוצר של ממש.

המטרה שלנו היא לעורר מחשבה על אכילה, על בישול, על חומרי הגלם ועל דרכי השגת המזון שלנו, ולחלוק אתכם בנדיבות מידע, הסברים וטיפים שימושיים, ביותר מ-100 ערוצי תוכן מגוונים.

באתר תוכלו למצוא את מאגר המתכונים הגדול והעמוק בישראל, ובו יותר מ-7,500 מתכונים מקוריים שנוצרו בכישרון ובאהבה על ידי מיטב השפים המקומיים ועל ידי אנשי האוכל המשמעותיים בארץ.

מאגר המתכונים ממשיך לגדול ולהתרחב בקצב מהיר על בסיס שוטף וקבוע, וכל המתכונים מונגשים באופן מושך ומעורר תיאבון, כשהם כוללים את כל המידע הדרוש על מנת לבשל אוכל טעים.

אתם מוזמנים להצטרף למסע שלנו.